Бившият съветник за националната сигурност на американския президент Джон Болтън

...
Бившият съветник за националната сигурност на американския президент Джон Болтън
Коментари Харесай

Ако спечели втори мандат, Тръмп ще извади САЩ от НАТО

Бившият консултант за националната сигурност на американския президент Джон Болтън съобщи, че в случай че Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския завоюва втори мандат, той може да извади Съединени американски щати от НАТО. Болтън съобщи това в изявление за немския в. "Ханделсблат ", представена от Българска телеграфна агенция.

"Излизане от НАТО се утвърждава единствено от шепа републиканци. Ако Тръмп обаче завоюва изборите, това затруднение може да бъде преодоляно. Кой знае какво ще направи той във втори мандат? ", пита се Болтън.

Тръмп усложнен да очертае проекта за възможния си втори мандат

Болтън посъветва Европейски Съюз да продължи да поддържа дипломатическите си връзки със Съединени американски щати главно посредством Конгреса, в случай че Тръмп завоюва изборите на 3 ноември.

"Камарата на представителите и Сенатът могат да се опълчат на Тръмп. Ако стане дума за излизане от НАТО или евакуиране на огромна част от американските войски от Европа, това може да срещне мощен отпор както от демократите, по този начин и от републиканците ", счита Болтън.

Той означи, че сегашните допитвания, които дават огромна преднина на претендента на демократите Джо Байдън пред Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския за президентските избори, към момента нищо не значат.

"Не бива в никакъв случай да се подценява способността на Демократическата партия да губи избори ", сподели Болтън.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР