Бившият съветник на ръководителя на президентската администрация на Володимир Зеленски,

...
Бившият съветник на ръководителя на президентската администрация на Володимир Зеленски,
Коментари Харесай

Арестович: Трябва да се подготвим за втора руско-украинска война

Бившият консултант на ръководителя на президентската администрация на Володимир Зеленски, Алексей Арестович, предвижда Втора руско-украинска война в интервала 2027-2029 година.

" Аз персонално считам, че основа на нашето стратегическо обмисляне до 2030 година би трябвало да стане подготовка за Втора руско-украинска война ", съобщи той.

Според него, оповестените проекти за развитите на въоръжените сили на РФ не оставят никакво подозрения, че Русия към този момент се готви за " втори рунд ".

" 16 нови дивизии, нарастване на числеността до 1,5 милиона души. Ясно е защо се готвят. Те се готвят да победят от втория път, взимайки поради грешките си. Имаше втора чеченска война, те желаят в този момент и втора украинска: ще си създадат заключения от грешките, ще се приготвят и ще закрият " украинския въпрос ", счита Арестович.

" Най-добрият метод да бъде предотвратено това е да бъдем толкоз мощни, че те да не посмеят ", написа той във " Facebook ".

" Засега, наподобява, ние всички дружно се готвим за следващия цикъл на долнопробност и обири (в което те ще ни оказват помощ с всички сили).

" Да, Западът ще ни оказва помощ, да, ще има следвоенен проект Маршал, само че проучването на израелската история ме е научило: можем да разчитаме единствено на себе си ", написа още той.

" Готови ли сме за стопански и държавнически решения от вида на готовност? Не съм уверен. Съдейки по настроенията в обществото не виждам дори намек за съответното схващане ", разяснява Арестович.

Превод: Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР