Бившият съветник на президента Румен Радев и настоящ кандидат на

...
Бившият съветник на президента Румен Радев и настоящ кандидат на
Коментари Харесай

Иво Христов заяви, че България е автокрация, водена от Борисов

Бившият консултант на президента Румен Радев и сегашен претендент на Българска социалистическа партия за европейския парламент - Иво Христов - съобщи, че формата на ръководство в България е автокрация, водена от Бойко Борисов. Коментарът му беше изработен в изявление за БНР, което може да чуете тук.

Христов разкритикува премиера Бойко Борисов за думите, че от Българска социалистическа партия разчитат на „ късата памет и ниското обучение “ на гласоподавателите си:

„ Това от висотата на своя учебен и интелектуален стандарт ли го афишира? Това е прекомерно високомерно изявление. Аз намирам, че и учен би трябвало да приказва по-смирено, когато става въпрос за целокупния български народ. Той самият разчита на късата памет, защото, когато променяш мнението си няколко пъти в границите на един ден, тук в действителност би трябвало да разчиташ на доста късопаметни гласоподаватели, с цел да не бъдеш глобен. “

Според него, предизборната акция за европарламента ще бъде недиалогична и нецивилизована: „ Все още живеем някакво сходство на народна власт. Качеството на свободата на словото дефинира и качеството на демокрацията и нашата се оказва африканска “.

Той акцентира, че остава правилен на Румен Радев и добави, че връзките сред президентската институция и Българска социалистическа партия са естествени и няма някаква порочна връзка сред тях, както се внушава от някои места.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР