Бившият съветник на президента Румен Радев и настоящ еврозепутат Иво

...
Бившият съветник на президента Румен Радев и настоящ еврозепутат Иво
Коментари Харесай

Бившият съветник на Радев предрече добри шансове да Манолова за София, но и даде важен съвет

Бившият консултант на президента Румен Радев и сегашен еврозепутат Иво Христов счита, че квас Манолова има добра опция да завоюва локалния избор в столицата.

" Шансовете й не са по никакъв начин дребни. В София има насъбрано очакване за смяна. Софиянци желаят градът да има добър собственик и естет. Да не се случват повече безобразия като плочките пред " Свети седмочисленици ", като перките на акули пред " Граф Игнатиев ", като сечта в Борисовата градина, за която по-малко се приказва, само че я следя всеки ден. Тя би трябвало да знае, че с цел да получи доверието на хората, би трябвало да не концентрира своя разобличителен възторг върху модела  " ГЕРБ " или модела " Фандъкова ", защото няма подобен модел, има модел " Борисов "  в България. И тя би трябвало ясно да съобщи какво е нейното отношение към Борисов. Тъй като в дните след изборите, при възможна нейна победа, в случай че тя каже, че ще работи за положителното на софиянци и София в съдружничество с всички управляващи, това значи да се отметне от всиччко това, което е говорила преди. Не може да се реформира моделът в София, взаимно с Бойко Бориков. Той е негов създател, някогашен кмет на града, да не забравяме. И патрон на целия модел " ГЕРБ " в страната ", безапелационен бе Христов.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: