Бившият съветник на Белия дом по националната сигурност Джон Болтън

...
Бившият съветник на Белия дом по националната сигурност Джон Болтън
Коментари Харесай

Джон Болтън: Доналд Тръмп е негоден за президентския пост

Бившият консултант на Белия дом по националната сигурност Джон Болтън сподели, че американският президент Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския е неспособен за поста, съобщи Ройтерс, като се базира на оповестени фрагменти от изявление.

"Не мисля, че той е кадърен за поста ", съобщи Болтън пред телевизия Ей Би Си Нюз.

"Не мисля, че е способен да извършва тази служба ", сподели някогашният консултант на Тръмп.

Болтън показва извънредно компрометиращо изложение на тогавашния си началник в идна книга, извадки от която бяха оповестени в медиите.

В записките някогашният консултант по националната сигурност, който напусна Белия дом през септември, цитира голям брой диалози, в които Тръмп е посочил "фундаментално недопустимо държание, подкопаващо самата легитимност на президентството ".

Според Болтън президентът изразявал предпочитание за прекъсване на наказателни следствия, с цел да облагодетелства диктатори, които харесвал, предава Българска телеграфна агенция.

Тръмп също по този начин споделил, че вероятно навлизане във Венецуела би било "страхотно ", макар позицията на американското държавно управление против потреблението на мощ за събаряне на венецуелския президент Николас Мадуро, написа в книгата си някогашният консултант.

На среща в Ню Джърси през лятото на 2019 година Тръмп направил едно от най-тревожните си изявления по адрес на медиите, като декларирал, че публицистите би трябвало да бъдат пратени в пандиза, с цел да разкрият източниците си, и "да бъдат екзекутирани ", разкрива още в записките си Болтън.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР