Бившият съпруг на убитата телевизионна водеща Виктория Маринова – Свилен

...
Бившият съпруг на убитата телевизионна водеща Виктория Маринова – Свилен
Коментари Харесай

Бившият съпруг на убитата Виктория: Не знам как ще погледна Северин!

Бившият брачен партньор на убитата телевизионна водеща Виктория Маринова – Свилен Максимов, не може да отговори на въпроса по какъв начин ще огледа обвинявания за закононарушението Северин Красимиров.

Вчера прокуратурата внесе в съда обвинителния акт. Тя беше нападната на 6 октомври предходната година измежду бял ден, до момента в който тичала по крайбрежната алея.

Северин ще дава отговор пред съда за три действия – блудничество, обезчестяване и ликвидиране по изключително нечовечен и непосилен метод. Очаква се делото да бъде планувано до месец.

" Няма да участвам в залата по лично предпочитание, най-вероятно ще ме разпитват, ще би трябвало да го погледна ", уточни Свилен Максимов пред bTV.

Той е склонен с позицията на прокуратурата в частта, че убийството, че няма нюанс, обвързван с работата на Виктория.

" Но няма по какъв начин да отречем и обстоятелството, че България към момента е на едно от последните места по самостоятелност на медиите. Държавата би трябвало да постави нужните старания да върне вярата на народа в медиите. И Втрото, да не се пробват да опитомяват четвъртата власт, а по-скоро медиите да бъдат употребявани като средство за противоположна връзка и ръководството да научава какво става с народа от тях ", сподели някогашният брачен партньор на убитата водеща.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР