Бившият съпруг на Памела Андерсън – продуцентът Джон Питърс, разкри

...
Бившият съпруг на Памела Андерсън – продуцентът Джон Питърс, разкри
Коментари Харесай

Последният бивш мъж на Памела с пикантни разкрития за 12-дневния им брак

Бившият брачен партньор на Памела Андерсън – продуцентът Джон Питърс, разкри любопитни детайлности от 12-дневния им брак, оповестява Page Six.

По думите му, актрисата сама му предложила да се оженят. Питърс, който по това време бил благоприятен за друга, се съгласил на момента, защото да е женен за горещата „ спасителка” му било нещо като фантазия.

„ Захвърлих всичко поради Пам. Тя имаше близо 200 000 $ задължения, които не можеше да погаси. Затова аз ги платих. И ето каква признателност получавам. Няма по-голям простак от остарелия глупак”, споделя продуцентът.

Той прибавя, че с изключение на за борчовете на актрисата, се погрижил да обнови изцяло дрешника й.

Изданието напомня, че Питърс заряза жена си със SMS. В него той признава, че за 74-годишната си възраст желае „ елементарен и спокоен живот, а не интернационална любовна интрига”.

За тайната женитба на Андерсън стана известно на 21 януари. Частната сватбена гала се организира в Малибу.

Актрисата и продуцента се срещаха през 80-те години на предишния век. Преди няколко месеца се събраха, само че държаха връзките си в загадка.

В началото на месец февруари обаче се появиха известия, че младоженците към този момент са се разделила. Тогава Памела заяви, че двамата с Питърс ще си вземат отмора, с цел да схванат какво желаят от живота.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР