Бившият съпруг на моделката Ирена Милянкова Росен Чолов е уредил

...
Бившият съпруг на моделката Ирена Милянкова Росен Чолов е уредил
Коментари Харесай

Чолата остави Милянкова на улицата!

Бившият брачен партньор на моделката Ирена Милянкова Росен Чолов е уредил да я изгонят от работа, разясняват осведомени в светските среди пред „ Галерия “. Според тях точно Чолата има пръст в отстраняването на многодетната майка от елитната брокерска организация.

Актрисата и модел се подвизаваше повече от година в компанията, където работи и актуалният й брачен партньор Никола Чолаков . Тя бе един от най-ценните фрагменти и се изявяваше освен брокер, само че и рекламно лице на компанията.

Бе оповестена и за най-хубав чиновник на годината, а единствено няколко месеца по-късно профилът й е отстранен от уеб страницата на компанията. Самата Милянкова призна, че към този момент не работи там и се е записала да следва във Факултета по начална и предучилищна педагогика.

Според слуховете зад отстраняването й от брокерската компания се крие някогашният й брачен партньор, който желал да й почерни живота. Чолов се възползвал от обстоятелството, че новият мъж на Милянкова работи в Гърция и моделката е сама у нас и правел всичко допустимо да спъва професионалното й развиване. Благодарение на дебелите си връзки той съумял да издейства освен уволнението й, само че и се постарал да не бъде наета в никоя друга брокерска организация. Близки до Милянкова признаха, че сега на безработната майка й е извънредно мъчно да се грижи за 6-те си деца.

Припомняме, че моделката изиска бракоразвод от Чолов още до момента в който той беше зад решетките. Съденият за сводничество още не можел да преглътне измяната на някогашната си, която единствено година след раздялата към този момент беше бременна от новия си мъж. Нещо повече – близки до Милянкова подозират, че още веднъж Чолата има пръст в преместването на Чолаков в гръцкия клон на брокерската организация. Бившият брачен партньор на моделката целял да разклати новия брак на Милянкова и съгласно осведомени е съумял.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР