Бившият съпруг на манекенката и актриса от Под прикритие Ирена

...
Бившият съпруг на манекенката и актриса от Под прикритие Ирена
Коментари Харесай

Извънредна новина за мегаделото за проституция срещу Чолата! Адвокатът на подсъдимия се закани...

Бившият брачен партньор на манекенката и актриса от " Под прикритие " Ирена Милянкова получи условна 3-годишна присъда. Росен Чолов - Чолата бе обвиняем дружно с модела Полина Иванова. 

Двамата са приети за това, че са набирали дружно привлекателни девойки за проституция, разкриха от Специализирания углавен съд, където при закрити врата бе гледано делото през днешния ден. Полина Иванова също получава 3 години условно.

Пред Блиц Васил Крумов, юрист на Росен Чолов - Чолата твърди, че не е удовлетворен от тази присъда и ще апелира. 

" Не съм удовлетворен от тази присъда, безапелационен съм, че няма доказателства за виновността на моя клиент. Смятам, че делото не е водено по най-правния метод. Ще изчакам претекстовете на съдията и тогава ще разясня. Мисля, че Росен Чолов получи тази присъда точно, тъй като е прочут, а не поради нещо друго ", разяснява Васил Крумов.

Чолов е упрекнат, че е тарторът на бандата, търсела компаньонки измежду модели. Полина познавала част от клиентите и метода на предложение на услугата. Успяла да обезпечи три девойки, които да работят за нея. След излизането от ареста на Чолов през август 2013 година той се свързал с Полина. Месец по-късно й предложил да не е момиче за сексуслуги, а да " движи нещата ". Полина и Чолата съумели да склонят 10 девойки за компаньонки, твърди обвиняването. 

Според него в бандите на някогашния ръгбист имало строга подчиненост. Чолов подсигурявал клиентите. Помощниците му се грижели за селекцията на девойките - разпределяли ги по адреси и прибирали заработените пари. Тарифата на моделките проститутки се движела сред 500 и 1000 лв. на час. Половината от парите отивали в касата на сводниците, останалите били за жриците, настояват проверяващите. 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР