Бившият съпруг на херцогинята на Съсекс Меган Маркъл – Тревър

...
Бившият съпруг на херцогинята на Съсекс Меган Маркъл – Тревър
Коментари Харесай

Две седмици след кралската сватба: Бившият съпруг на Меган Маркъл обяви, че ще се жени

Бившият брачен партньор на херцогинята на Съсекс Меган Маркъл – Тревър Енгелсън, се сгоди за приятелката си Трейси Кърланд единствено две седмици след кралската женитба.

Новината заяви самият той в своя профил в „ Инстаграм “, като разгласява фотография с Трейси и текст: „ Най-щастливият мъж, който познавам! Пригответе се за ваучър! “.

Meghan Markle's Ex-Husband, Trevor Engelson, is Engaged https://t.co/K0hxTfV3zf
— TMZ (@TMZ) June 2, 2018
Това ще е втори брак за 41-годишния продуцент. Двамата с Маркъл започнаха връзка през 2004 година и подписаха брак през 2011 година, само че се разведоха две години по-късно поради „ непреодолими разлики “.
Меган Маркъл е измежду най-влиятелните дами във Англия Това сочи ранглиста на сп. „ Вог “
Според в. „ Сън “ Енгелсън е бил сломен от раздялата с Маркъл и от обстоятелството, че тя ще се омъжва за принц Хари.
Как пламва любовта на принц Хари и Меган Маркъл? Преди да се срещнат Хари в никакъв случай не е чувал за Меган, а тя не знае съвсем нищо за него и фамилията му
Той обаче намерил нова обич в лицето на 31-годишната диетоложка Трейси Кърланд. Нещата сред тях станали съществени по време на пътешестване до Италия предходната година.

Енгелсън отхвърли да разяснява връзката си с Маркъл, само че разгласи, че ще прави сериал за разведена жена, която се омъжва за принц и има взаимно попечителството върху детето от първия си брак.

Маркъл и Енгелсън нямат деца.
Използвани са материали на БТА
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР