Бившият съпруг на Деси Добрева я е заплашва със съд

...
Бившият съпруг на Деси Добрева я е заплашва със съд
Коментари Харесай

Бившият на Деси Добрева ще я съди

Бившият брачен партньор на Деси Добрева я е заплашва със съд след едно от последните ѝ участия в "Капките “. Мартин бил гневен, че от години певицата не му позволява да вижда щерка си, а в това време бабата се грижи за детето. Още като се развели преди години съдът отсъдил, че таткото има право да вижда момиченцето четири пъти в месеца. Деси обаче забранявала каквито и да е срещи под претекст, че бащата не се грижи добре за детето.

"А тя по какъв начин се грижи за Алина? Обикаля всякакви шоута, до момента в който майка ѝ гледа детето. Ще я осъждам! “, заканил се Мартин пред другари. Деси Добрева се омъжи през 2006 година, само че малко откакто роди щерка си се разведе. По думите на певицата решението било негово, въпреки че същата година плъзна твърдоглав слух, че тя е държанка на прочут политик, написа "България Днес “.

Мартин и Деси се познават още от детските си години, той е бил съученик на сестра ѝ. И двамата са от Варна, където бе и брачната им гала. След нея младата двойка заживя точно в родния си град.

Въпреки огромната обич и другарство, които ги свързват, фамилният живот се оказал сложен поради непрекъснатите взаимни отстъпки, които хубавицата трябвало да прави. Фактът, че певицата работи като луда, с цел да изкарва пари, също внесъл напрежение в дома им. Малко откакто роди, Добрева се оплака, че ѝ се е наложило да остави дребното си бебе, с цел да върви по участия и да печели. Дъщеричката ѝ Алина бе поверена на грижите на бабите, а гласовитата изпълнителка хукна по турнета и задания.

Дали финансовите проблеми са довели до срив в връзките на фамилията, не е ясно. Деси изрично отхвърля даже да приказва за брачна половинка си и връзките им. "Няма да разясня персоналния си живот ", отсече певицата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР