Бившият съпруг на Ани Салич – Бранко, се носел отново

...
Бившият съпруг на Ани Салич – Бранко, се носел отново
Коментари Харесай

Мъжът на Ани Салич грее от щастие до млада любовница

Бившият брачен партньор на Ани Салич – Бранко, се носел още веднъж на крилете на любовта, доверяват негови близки. Сърбинът най-сетне съумял да се съвземе от тежкия бракоразвод с новинарката и да продължи напред. Телевизионният продуцент се залюбил с по-млада от него русокоска, която се казвала Милена и все още работела в чужбина, само че постоянно се прибирала в България, написа Ретро.

Макар Бранко да се стремял да бъде предпазлив, партньорката му била срещу двамата да крият връзките си и си разрешавала обществено да му се изяснява в обич пред всичките му другари в обществените мрежи, където го засипвала с похвали от рода на " красавец “ и " чаровник “. Същевременно някогашният мъж на Ани Салич не ѝ отмъщавал за раздялата и се грижел повече от добре за децата им. Синът им Лазар, който е студент в първи курс, бил напълно на неговата прехрана, а щерка им Хана, която е към момента ученичка, ходела да нощува при него по няколко пъти седмично, с цел да не усеща неналичието на баща си вкъщи. Бранко и Ани се чували постоянно по телефона, само че най-много по настоятелен и финансови въпроси и не си държали сметка за персоналните си животи.

Припомняме, че през 2017 година новинарката дефинитивно изгони мъжа си от фамилното жилище и съседите им станаха очевидци на грозна сценка, в която Ани персонално изнасяла куфарите му с багаж към колата. Тогава журналистката, която носи семейството на Бранко от близо 20 години, остана в просторния апартамент в кв. " Манастирски ливади ", до момента в който продуцентът беше пропъден от нея в другия им парцел в много по-непрестижния " Овча купел ", където да живее напълно самичък. Агонията в брака на двамата стартира още преди 5 години, когато се заприказва, че Бранко не е по никакъв начин правилен на жена си и има многочислени афери в Би Ти Ви, където двамата работеха по това време.

Дори преместването на водещата в Нова тв и хилядите ѝ предизвестия, че ще постави край, не съумяха да изплашен продуцента. Така преди 2 години новинарката смъкна даже халката си. Семейният пръстен бе неизменима част от нея, а когато сътрудниците ѝ почнали да я разпитват, Ани внимателно отбягвала въпросите и казвала, че е за корекция. Към днешна дата обаче не криела от никого, че е разведена, а дори давала мотиви за злословия, че и тя има нов човек до себе си, и то от значително време.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР