Бившият съпруг на 49-годишната попфолк певица Рени саботира лятната й

...
Бившият съпруг на 49-годишната попфолк певица Рени саботира лятната й
Коментари Харесай

Бившият на Рени й спретна жестоко отмъщение

Бившият брачен партньор на 49-годишната попфолк певица Рени саботира лятната й отмора .
Бизнесменът Борис Пилософ отхвърля да посочи графика за двете им деца – Борис и Аспарух, а повода да не издава по кое време тъкмо има планове да вземе синовете си е новият мъж на изпълнителката.
Макар разграничени отдавна, двамата към момента не могат да намерят метод да поддържат връзка обикновено, даже в името на наследниците им.
„ За мен е значимо да имаме проекти, не ми подхожда и не е редно в последния миг да ми оповестява желанията си “, споделя Рени пред „ Телеграф “.
Към момента Рени не може да си провежда отмора поради Борис и шантавото му държание. Все отново е щастлива, че е съумяла да си подари една седмица в Турция. Синовете й били очаровани от пътешествието и нямали самообладание за идната дестинация.
Рени се надяваше, че откакто някогашният й има жена до себе си, той ще бъде благополучен и ще стартира да се държи с тях по-нормално. Но това не е по този начин. Дрязгата сред двамата екс съпрузи наподобява даже се задълбочава, откакто певицата призна, че има нова любовна тръпка.
Дори призна, че е подготвена да стане майка за трети път, което още повече е вбесило някогашния й.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР