Бившият съотборник на Стивън Джерард в Ливърпул – Мартин Шкъртел

...
Бившият съотборник на Стивън Джерард в Ливърпул – Мартин Шкъртел
Коментари Харесай

Шкъртел готов да играе в Рейнджърс на Джерард, но…

Бившият съотборник на Стивън Джерард в Ливърпул – Мартин Шкъртел е подготвен да заиграе в Рейнджърс под управлението на някогашния британски национал, но за прехвърлянето има справедливи спънки. Това съобщи сътрудникът на словашкия защитник.

Джерард притегли първи нов в Рейнджърс

През 2016 година Джерард постави завършек на футболната си кариера, а от предходната година стартира работа като треньор в академията на своя роден Ливърпул. Сега обаче той получи късмет да застане отпред на шотландския гранд и си призна, че ще вложи всички старания да постави завършек на поредицата от 7 години без трофей.

За без пари Джерард може да изпълни Рейнджърс с някогашни съотборници

Начинанието няма да бъде леко, тъй като Рейнджърс към момента има финансови компликации. Затова мнозина чакаха, че клубът ще се насочи най-вече към свободни сътрудници и играчи с изтичащи през това лято контракти. Шкъртел попада в тази категория, защото контрактът му с Фенербахче е до 30 юни.

Агентът на 33-годишния защитник – Карол Ксонто призна, че фактически има интерес от страна на Рейнджърс. „ Рейнджърс се интересува от Мартин Шкъртел. Лично аз приказвах с Джерард по въпроса”, съобщи Ксонто.

Джерард: Поех Рейнджърс с благословията на всички в Ливърпул

„ Мартин ми сподели, че ще е същинска чест да играе под управлението на Джерард в продължение на 3 години. В същото време обаче материята е комплицирана. Те са извънредно надалеч (като финансови условия – б.р.)”, добави сътрудникът.

Във Фенербахче Шкъртел прибира по 4,5 милиона евро годишно, а Рейнджърс по никакъв метод не може да се приближи до сходна сума.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР