Бившият съотборник на Давид де Хеа в Атлетико (Мадрид) -

...
Бившият съотборник на Давид де Хеа в Атлетико (Мадрид) -
Коментари Харесай

Бивш съотборник на Де Хеа шокира: Той има проблем с очите

Бившият съотборник на Давид де Хеа в Атлетико (Мадрид) - Пауло Асунсао направи много шокиращо разобличаване за вратаря на Манчестър Юнайтед.

Той съобщи, че по времето на двамата при " дюшекчиите ", испанецът му признал, че има проблем с очите и не вижда доста добре, което въобще не се отразявало на представянето му под рамката.

 Давид де Хеа желае двойно нарастване на заплатата в Манчестър Юнайтед
Давид де Хеа желае двойно нарастване на заплатата в Манчестър Юнайтед

Стражът има контракт с " алените дяволи " за още 18 месеца

" Веднъж той ми показа, че има сериозен проблем с очите и не вижда доста. По същото време спасяваше всичко. Това беше необикновено. Най-трудно му бе да играе нощем. Въпреки това отново стигаше до всички изстрели, по тази причина се майтапих с него: " Не оперирай това око, по този начин си е добре. Само си намерения, в случай че влошиш нещата ". Щом нещата вървяха добре, беше по-добре да не го пипа. Казах му да го оперира, щом кариерата му завърши.

Когато дойдох в Атлетико, той беше трети вратар и единствено тренираше. Това, което най-вече ме впечатли у него, бе методът, по който той сподели, че желае да бъде футболист. По време на лятната подготовка той видя, че няма да получи късмет, тъй като имаше други хора пред него. Бордът реши да го прати чартърен в по-малък клуб, само че Давид не пожела. Той съобщи, че обича Атлетико и няма да си тръгне. Той показва доста темперамент. Неговата фантазия беше да играе за Атлетико и ми показа: " Пауло, избирам да бъда запаса тук и да си заслужа мястото ", описа Асунсао.

В ранните си години де Хеа страдал от хиперметропия (далекогледство), а с този факт били осведомени всички негови съотборници в Атлетико по това време.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР