Бившият руски търговец на оръжие и член на Либерално-демократическата партия

...
Бившият руски търговец на оръжие и член на Либерално-демократическата партия
Коментари Харесай

Виктор Бут влезе в списъка с възможни кандидати за депутати на руска област

Бившият съветски търговец на оръжие и член на Либерално-демократическата партия на Русия (ЛДПР), Виктор Бут, стана един от вероятните претенденти за депутати в законодателното заседание на съветската Уляновска област в оферти за одобряване на регионалната партийна конференция лист, съобщи ТАСС.

" Териториална група №10, включваща териториите на Задволжския едномандатен регион и Задволжския едномандатен изборен регион №11. Бут е първи номер в листата. Бут Виктор Анатолиевич, роден през 1967 година в град Душанбе, Таджикистанска ССР ", сподели на конференцията ръководителят на фракцията на ЛДПР в регионалното законодателно заседание Дмитрий Грачов.

Виктор Бут беше върнат в Русия вследствие на съглашение за замяна на пандизчии със Съединени американски щати против освобождението на баскетболистката Бритни Грайнър от съветски затвор. Бут беше арестуван в Банкок през 2008 година и екстрадиран в Съединени американски щати, където беше наказан на 25 години затвор и санкция от 15 млн. $ по обвинявания в доставка на оръжие на бунтовническата формация " Революционни въоръжени сили на Колумбия " (ФАРК), напомня ТАСС.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР