Бившият руски шпионин Сергей Скрипал и дъщеря му Юлия, срещу

...
Бившият руски шпионин Сергей Скрипал и дъщеря му Юлия, срещу
Коментари Харесай

Великобритания праща Скрипал под нова самоличност в САЩ

Бившият съветски разузнавач Сергей Скрипал и щерка му Юлия, против които беше осъществено нахлуване с нервнопаралитичното вещество новичок в британския град Солсбъри на 4 март, ще получат нова идентичност и късмет да се открият най-вероятно в Съединени американски щати, оповестяват английски медии, базирайки се на източник от специфичните служби.

В информацията се прецизира, че английските управляващи желаят да премесят семейство Скрипал в Съединени американски щати, Канада, Австралия или Нова Зеландия, защото тези страни са сътрудници с Англия в региона на шерването на разследваща информация.

" Очевидното място за установяването им е в Америка ", показал източникът, допълвайки: " Защото там е по-малко евентуално да бъдат убити и е по-лесно да ги предпазим там под новата идентичност. "

Отравянето на Сергей и Юлия Скрипал обтегна връзките сред Англия и Русия, откакто Лондон упрекна Москва, че стои зад химическата офанзива, нещо, което Русия отхвърля. Инцидентът провокира дипломатически скандал, откакто Обединеното кралство и неговите съдружници изгониха стотици съветски дипломати, което накара Москва да предприеме реципрочни ограничения.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР