Бившият руски президент смята, че дори САЩ няма да предложат

...
Бившият руски президент смята, че дори САЩ няма да предложат
Коментари Харесай

Медведев: Никой няма да приеме Украйна в НАТО

Бившият съветски президент счита, че даже Съединени американски щати няма да предложат " гаранции за ярко бъдеще " на Зеленски
" И в този момент никой няма да одобри Украйна в НАТО. В Алианса може и да са русофоби, само че не са самоубийци ". Това написа в Телеграм заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев. Според него единствено контракт с Русия е можел да подсигурява сигурността, само че " украинското държавно управление, подтиквано от западните пари и ракети, го отхвърли ".

" Киевският режим продължава да си измисля някакви " гаранции за сигурност " за бъдещето. Ту организират среща с някои незначителни съседи под председателството на забравени пенсионери по този въпрос, ту още веднъж си спомня за НАТО. На всички е ясно, че никой от съседите не може да им даде никакви гаранции, даже люто да ненавижда Русия ", счита още той. 

Медведев прибавя, че даже Съединени американски щати няма да предложат на украинския президент Володимир Зеленски и съратниците му гаранции за ярко бъдеще. " Няма смисъл. Сега в Украйна печели компанията Joseph Robinette Biden & Sons. Скоро това ще свърши. Американците са закоравели егоисти и работят единствено за себе си. Така че новият екип няма да се поколебае да пусне корупционната украинска тематика в тоалетната на историята дружно със забърканите в нея ", написа някогашният съветски президент.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР