Бившият руски президент Дмитрий Медведев предупреди Запада да не подценява

...
Бившият руски президент Дмитрий Медведев предупреди Запада да не подценява
Коментари Харесай

Медведев: Западът да не подценява готовността ни да използваме ядрени оръжия

Бившият съветски президент Дмитрий Медведев предизвести Запада да не подценява готовността на Москва да употребява нуклеарните си оръжия, в случай че това се наложи, съобщи ДПА.

Русия като нуклеарна мощ би могла да употребява тези оръжия, при положение на офанзива, която заплашва съществуването ѝ, сподели през днешния ден Медведев по време на посещаване в съветски боен цех, където се създават ракети.

" Отговорът на сходни дейности е потреблението на нуклеарни оръжия... Нашите евентуални врагове не би трябвало да подценяват това ", акцентира той.

" Западните анализатори и западните командири - военното и политическото управление, просто би трябвало да оценят нашите правила и желанията ни ", сподели още съветският политик, който понастоящем е заместник-председател на Съвета за сигурност на Руската федерация.

Медведев още веднъж съобщи, че Москва не желае да употребява нуклеарни оръжия в Украйна и повтори своята убеденост, че Русия ще завоюва войната. По думите му съветската оръжейна промишленост работи на цялостни обороти и създава задоволително танкове, артилерийски снаряди и ракети, съобщи Българска телеграфна агенция.

Той още веднъж упрекна Полша, Унгария и Румъния, че желаят да анексират територии от прилежаща Украйна и добави, че Русия води импровизирано оповестена война със Запада.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР