Бившият руски президент (2008-2012) Дмитрий Медведев предупреди Европа, че може

...
Бившият руски президент (2008-2012) Дмитрий Медведев предупреди Европа, че може
Коментари Харесай

Медведев отправи предупреждение към Европа

Бившият съветски президент (2008-2012) Дмитрий Медведев предизвести Европа, че може сама да си сътвори стопански проблеми в резултат на усложненията, които основава на Русия.

" Дефолт на Русия може да стане дефолт на Европа ", написа в профила си в Телеграм Медведев, който понастоящем е заместник-председател на съветския съвет за национална сигурност и ръководител на ръководещата партия " Единна Русия ". Той упрекна ръководителя на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен, че желае да докара неговата страна до фалит и разказа нейните дейности като " секрети планове на мазохистите от Брюксел ".

Урсула фон дер Лайен съобщи по-рано, че вследствие на западните наказания е единствено въпрос на време по кое време Русия ще се окаже неспособна да изплаща отговорностите си към кредиторите.

Относно строгите наказания на Запада против Русия Медевев сподели, че те може да доведат до хиперинфлация в Европейски Съюз, за което " към този момент няма да могат да бъдат упреквани злите руснаци ".

Медведев допусна, че Европа може да изпита дефицит на съществени храни и че украинските бежанци ще провокират " вълна от насилствена престъпност ".

" Очаквайте мощната признателност на елементарните европейци за хиперинфлацията, която към този момент не може да бъде приписана на злите руснаци, за неналичието на съществени артикули в магазините и за притока на бежанци, което ще предизвика вълна от насилствени закононарушения, по-лоши от албанските. "

" Тогава брюкселските лели и чичовци ще би трябвало да сменят реториката си. В противоположен случай по улиците на добре поддържаните европейски градове ще горят миризливи огньове от гуми в чест на героите на Майдана и Великата Перемога* над Европа! "

*Велика перемога (укр.) - Страхотна победа
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР