Бившият руски олигарх Михаил Ходорковски окачестви специалната военна операция на

...
Бившият руски олигарх Михаил Ходорковски окачестви специалната военна операция на
Коментари Харесай

Ходорковски: Путин пада от власт, ако загуби в Донбас

Бившият съветски олигарх Михаил Ходорковски окачестви " специфичната военна интервенция " на Руската федерация като идиотска цел.

Путин разгласи, че смята тази интервенция за своя победа, само че за Ходорковски, това е негова неточност. Той изясни, че съветският президент е желал да смени властта в Киев, само че това не му се е отдало и тъкмо по тази причина в този момент търпи провали. Не знаем какъв брой доста спомагателни сили ще употребява той, с цел да доближи своите идиотски цели, разяснява Ходорковскии в изявление за Военновъздушни сили.

Според олигарха в заточение, Путин не е подготвен да стигне до дъно. " Ако претърпи загуба в Донбас, ще бъде заставен да се отдръпна. "

По неговото мнение не е доста евентуално Русия да употребява нуклеарни оръжия в Украйна, само че в същото време силите на съветската войска са много надценени.

" Много верен и значим сигнал за всички, участващи в този спор " - по този начин дефинира Ходорковски дейностите на Запада по даване на въоръжение и образование на украинските сили.

Фатална неточност на западния свят. Така окачествява пък той зависимостта на Европа от съветските енергоносители. " Мисля, че преди няколко години, може би към 10,

Западът направи съдбовна неточност, уповавайки се на съветските енергоносители, на съветския петрол и газ.

Путин още преди 10 години бе наясно накъде води тази история. Именно в този миг бе значимо да бъдат направени крачки, с цел да бъде обезпечена енергийната сигурност. "

" Путин не смята НАТО за сериозна организация. И действително доста малко руснаци съществено се боят от НАТО. НАТО за съветските жители е пояснение за това, да се боят да излязат на улицата, да стачкуват срещу този режим, за това, да не се усещат като отпадъци, когато бомбардират прилежащи страни ", прибавя той.

В изявлението си за Военновъздушни сили Ходорковски дава и своето решение за обстановката в Кремъл - следвало да се върви към парламентарна, а не президентска република.

ТЕМА преди 1 час 621 преди 1 час 229 преди 2 часа 646
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР