Бившият руски национал Павел Мамаев е пред договор с Динамо

...
Бившият руски национал Павел Мамаев е пред договор с Динамо
Коментари Харесай

Намери се кандидат за Мамаев

Бившият съветски национал Павел Мамаев е пред контракт с Динамо (Москва). Вчера халфът разтрогна с Краснодар. Двете страни се разделиха по взаимно единодушие броени дни, откакто някогашният съветски национал беше пуснат от ареста. Мамаев и нападателят на Зенит Александър Кокорин получиха ефикасни присъди за побой в центъра на Москва и лежаха в пандиза близо година и половина.

Според " Спорт-Експрес " от Динамо са протегнали ръка на Мамаев и са му предложили договор. Очаква се до януари той единствено да тренира с тима, с цел да влезе във форма след дългото неявяване от терените, а по-късно да бъде картотекиран за втората половина от сезона в РПЛ.

За разлика от Мамаев, Кокорин остава в осегашния си клуб - Зенит. Питерци подписаха нов контракт с нападателя, само че не получиха позволение да го записват след края на трансферния прозорец. Това значи, че Кокорин също няма да играе публични мачове най-малко до началото на идната година. Премиер Лига 10 кръг, събота 21 септември  Динамо Москва 17:00предстои  Сочи
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР