Бившият руски национал Алексей Спиридонов ще играе в Катар през

...
Бившият руски национал Алексей Спиридонов ще играе в Катар през
Коментари Харесай

Алексей Спиридонов ще играе в Катар

Бившият съветски национал Алексей Спиридонов ще играе в Катар през следащия сезон 2020/21. 32-годишният съветски волейболист, който е европейски първенец със „ Сборная “ от 2013 година, ще бъде част от Ал-Ахли (Доха), оповестява " Бизнес Онлайн " .
View this post on Instagram
Alexey Spiridonov /

A post shared by Al-Ahli Sports Club (@ahliqat) on Jul 11, 2020 at 3:15am PDT

Така наподобява, че сагата към търсене на клуб за есксентричния играч, който е прочут с непрекъснатите си провокации на терена и отвън него, май завърши. Припомняме, че предходната седмица Спиридонов разгласи, че ще облече екипа на гръцкия гранд Олимпиакос, само че по-късно стана ясно, че гърците се отхвърлят от този трансфер и до контракт не се стигна. Преди това пък бе оповестено, че той е мечтана цел за клубове от Италия.
View this post on Instagram
Погнали

A post shared by Alexey Spiridonov (@spirik15) on Jul 11, 2020 at 3:27am PDT

През миналия сезон Алексей Спиридонов игра за Урал. И приключи на дванадесето място в съветската Суперлига със своя отбор. Два пъти е играл за Зенит (Казан) (2014-2016, 2018/19). С казанския клуб Спиридонов печели два пъти Шампионската лига и два пъти съветското състезание.

Като част от националния тим на Русия Спиридонов изиграва 61 мача, спечелвайки Европейското състезание (2013) и Световната лига (2011, 2013).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР