Бившият румънски президент Траян Бъсеску (2004-2014) заяви, че подкрепя легализирането

...
Бившият румънски президент Траян Бъсеску (2004-2014) заяви, че подкрепя легализирането
Коментари Харесай

Бивш румънски президент подкрепя легализирането на проституцията

Бившият румънски президент Траян Бъсеску (2004-2014) съобщи, че поддържа легализирането на проституцията за понижаване на явлението трафик на хора, оповестяват румънски медии.

Бъсеску подлага на критика неналичието на храброст у някои политици, които не се осмеляват да преодолеят съпротивата на Румънската православна черква и да предложат законопроект в тази посока.

"Мащабите на трафика на млади дами, изключително от селата, са го трансформирали в събитие. (...) би трябвало да се подхващат дейности за смяна на наказателната политика за сходни дейности ", разяснява нощес Траян Бъсеску пред телевизия Бе1. "Има доста нещастни мъже, които не могат да намерят партньорка и прибягват до сходни услуги; мисля, че е пристигнал моментът да подложим на полемика легализирането на проституцията като решение за понижаване на противозаконния трафик онлайн месо ", сподели някогашният президент.

Той даде образец с Германия, Холандия и Белгия, където проституцията е легализирана и дамите са предпазени.

Бъсеску подлага на критика неналичието на храброст у политиците в страната. "От боязън жертваме хиляди млади дами, които тласкаме под контрола на хаймани, на нещастници, които ги оставят без пари, без бъдеще и от време на време - без живот ", сподели още Траян Бъсеску. Той означи, че Румъния е една от страните "доставчици онлайн месо " в Европа и би трябвало да бъде открито решение за смяна на това състояние.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР