Бившият румънски президент Траян Бъсеску (2004-2014 година) заяви, че подкрепя

...
Бившият румънски президент Траян Бъсеску (2004-2014 година) заяви, че подкрепя
Коментари Харесай

Проституцията в Румъния става законна?

 Бившият румънски президент Траян Бъсеску (2004-2014 година) съобщи, че поддържа легализирането на проституцията за понижаване на явлението трафик на хора, оповестяват медиите в северната ни съседка.

Бъсеску подлага на критика неналичието на храброст у някои политици, които не се осмеляват да преодолеят съпротивата на Румънската православна черква и да предложат законопроект в тази посока.

" Мащабите на трафика на млади дами, изключително от селата, са го трансформирали в събитие. Трябва да се подхващат дейности за смяна на наказателната политика за сходни дейности ", разяснява Бъсеску пред телевизия Бе1.

" Има доста нещастни мъже, които не могат да намерят партньорка и прибягват до сходни услуги; мисля, че е пристигнал моментът да подложим на полемика легализирането на проституцията като решение за понижаване на противозаконния трафик онлайн месо ", сподели някогашният президент.

Той даде образец с Германия, Холандия и Белгия, където проституцията е легализирана и дамите са предпазени. Бъсеску подлага на критика неналичието на храброст у политиците в страната.

" От боязън жертваме хиляди млади дами, които тласкаме под контрола на хаймани, на нещастници, които ги оставят без пари, без бъдеще и от време на време - без живот ", сподели още Траян Бъсеску. Той означи, че Румъния е една от страните " снабдители онлайн месо " в Европа и би трябвало да бъде открито решение за смяна на това състояние.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР