Бившият румънски национал Киприан Марика написа гневен пост във facebook,

...
Бившият румънски национал Киприан Марика написа гневен пост във facebook,
Коментари Харесай

Румънска легенда даде България за пример

Бившият румънски национал Киприан Марика написа ядосан пост във facebook, в който изрече недоумението си от обстоятелството, че в страната не се позволяват фенове на футболните мачове. Забраната за почитатели по трибуните е в действие от началото на пандемията, само че в това време църкви, кина и заведения за хранене са отворени.

" Стадионите са затворени към този момент 196 дни. Защо едно 5-годишно дете може да върви на детска градина, само че не може да отиде с татко си на футболен мач? Защо смятате почитателите на спорта за по-ниска категория хора? В последните 30 години, няма политик, който да не се е оповестил за последовател на спорта, само че единствено когато има победи. Докъде ще стигнем с тези ограничения? ", са единствено част от въпросите, заложени от някогашния нападател.

Към обявата си Марика е добавил видео с фрагменти на Sportal.bg от атмосферата по време на неделното дерби сред ЦСКА-София и Лудогорец. Румънецът дава като позитивен образец обстоятелството, че у нас се позволяват почитатели по стадионите.

34-годишният Марика приключи кариерата си през 2016 година. Той е някогашен футболист на Динамо (Букурещ), Шахтьор (Донецк), Щутгарт, Шалке 04, Хетафе, Коняспор и ФКСБ. За националния тим на северните ни съседи има 71 мача и 25 гола. efbet Лига 6 кръг, неделя 20 септември  ЦСКА-София 2:2краен резулат  Лудогорец
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР