Бившият републикански кандидат за Сената и обвинен за педофилия Рой

...
Бившият републикански кандидат за Сената и обвинен за педофилия Рой
Коментари Харесай

Екскандидат за сенатор съди Саша Барон Коен за гавра

Бившият републикански претендент за Сената и упрекнат за педофилия Рой Мур съди английския комедиант Саша Барон Коен за подигравка, откакто той се подигра с него в новото си шоу " Who Is America? "

Ултраконсервативният някогашен арбитър от Алабама желае обезщетение за 95 милиона $ от комика и от каналите Шоутайм и Си Би Ес, които са излъчили епизода, който го злепоставя на 29 юли, съгласно копие от жалбата, подадена във Федералния съд в Вашингтон.

Мур твърди, че е бил подведен да пристигна в столицата през февруари под подправен претекст, с цел да се появи в това, което съгласно него е била израелска телевизионна станция, която твърдяла, че желае да му даде премия за произраелските му позиции.

Той е бил интервюиран от човек, за който считал, че е израелски специалист по битката с тероризма, полковник Ернан Морад, само че в действителност това бил Коен.

" Обвинявам Коен за непозволено и лъжливо потребление на средства, измислени и използвани от израелската войска за разкриване на педофили ", се споделя в жалбата.

" По време на предаването Коен - като част от подправената и лъжлива процедура – е възнамерявал да уличи арбитър Мур като полов причинител, като по този метод го опозори ", настояват юристите на ищеца.

По време на кандидатирането на Мур за Сената предходната година няколко дами го упрекнаха, че е направил полово принуждение и тормоз, когато е бил държавен правист на 30 години, а те са били в тийнейджърска възраст.

Въпреки утвърждението на президента Доналд Тръмп, Мур загуби съревнованието пред релативно неизвестения демократ Дъг Джоунс.

Мур съобщи, че брачната половинка му и цялото му семейство са претърпели " тежко прочувствено безпокойствие и болежка " вследствие на клеветническите изказвания " изключително поради статута му на изтъкнат реакционер и „ страхуващ се от бога набожен човек ". /АФП
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР