Бившият ректор на Софийският университет проф. Иван Илчев спонтанно реагира

...
Бившият ректор на Софийският университет проф. Иван Илчев спонтанно реагира
Коментари Харесай

Проф. Илчев за Караянчева: Боже, какви нищожества

Бившият ректор на Софийският университет проф. Иван Илчев непринудено реагира в студиото на Българска национална телевизия включването в ефир от връх Шипка на ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева.

“Боже Господи, какви нищожества просто стоят отпред на българската страна!”, сподели професорът в миг, в който микрофонът му в студиото още не бе изключен от апаратната, предават " Господари на ефира ".

Професорът по история бе посетител на празничното студио по Българска национална телевизия в деня на националния празник Трети март. Той разясняваше възприятието за независимост у всеки един човек и отхвърлянето на общоприети престижи.

В един миг водещата на предаването прекъсна думите му, с цел да включи директно от връх Шипка изявлението пред медиите на Цвета Караянчева, в което тя още веднъж се скара на президента Радев, като разгласи, че празникът на Шипка е под патронажа на ръководителя на Народното събрание, а президентът, в случай че желае да приказва, си е негова работа.

Проф. Иван Илчев е историк и учител в Софийския университет. Бил е ректор на Алма матер за два мандата в интервала 2007 – 2015 година.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР