Бившият ректор на Софийският университет проф. Иван Илчев спонтанно коментира

...
Бившият ректор на Софийският университет проф. Иван Илчев спонтанно коментира
Коментари Харесай

Проф. Илчев за Караянчева: Боже, какви нищожества стоят начело на българската държава! (ВИДЕО)

Бившият ректор на Софийският университет проф. Иван Илчев непринудено разяснява в ефир включването на ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева онлайн по Българска национална телевизия.

“Боже Господи, какви нищожества просто стоят отпред на българската страна! ”, сподели професорът историк в миг, в който микрофонът му в студиото още не бе изключен от апаратната.

Професорът по история бе посетител на празничното студио по Българска национална телевизия в деня на Националния празник Трети март, в което той разясняваше възприятието за независимост у всеки един човек и отхвърлянето на общоприети престижи. Водещата на предаването прекъсна думите му, с цел да включи директно от връх Шипка речта на Цвета Караянчева.

Проф. Иван Илчев е историк и учител в Софийския университет. Бил е ректор на Алма матер за два мандата в интервала 2007 – 2015 година. По случай празника той даде и изявление за Lupa.bg.

Чуйте във видеото неподправения коментар към българските ръководещи на някогашния ректор на СУ “Климент Охридски ”! Думите на историка към Цвета Караянчева може да бъдат чути на 18-та минута от записа.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР