Бившият ръководител на РЗИ София д-р Данчо Пенчев се връща

...
Бившият ръководител на РЗИ София д-р Данчо Пенчев се връща
Коментари Харесай

Бившият ръководител на РЗИ София се връща на работа, електронно направление - може би другата седмица

Бившият началник на РЗИ София доктор Данчо Пенчев се връща на работа. Това заяви националният здравен контрольор доцент доктор Ангел Кунчев.
Припомняме, че Пенчев подаде оставка след абсурда дали политиците бягат от карантина, откакто РЗИ София смъкна карантината на премиера Бойко Борисов като контактен на доказано инфектирания зам.-регионален министър Николай Нанков, а денонощие по-късно Борисов разгласи, че е инфектиран - потвърдено с PCR тест. Последваха пояснения, че Пенчев е подал оставка по персонални аргументи, само че Ангел Кунчев сподели друго - припомнете си!
 Президентът отговори на премиера за оставката на началника на СРЗИ Президентът отговори на премиера за оставката на началника на СРЗИ
В отговор на въпроси от страна на медии, свързани с изказвания на министър-председателя по отношение на оставката на началника на столичната Рег...
Междувременно, поради случай на ковид в фамилията ѝ. Д-р Илонка Маева също има признаци, въпреки че PCR пробата ѝ е още негативен.
По думите на Кунчев пред Нова телевизия, решението за предлагането от него, за които той приказва през вчерашния ден, е политическо. Той разяснява и, че що се отнася до прословутото към този момент " може би " ще е налично идната седмица. Припомняме, че по думите на здравния министър проф. Костадин Ангелов това трябваше да стане факт до края на актуалната седмица. С него би следвало да се издава направление за безвъзмезден PCR тест.
Още: " "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР