Бившият ръководител на израелската разузнавателна служба Натив Яков Кедми коментира

...
Бившият ръководител на израелската разузнавателна служба Натив Яков Кедми коментира
Коментари Харесай

Кедми обясни как Русия може да лиши Украйна от разузнавателните данни от американски сателити

Бившият началник на израелската разследваща работа " Натив " Яков Кедми разяснява вероятността Русия да унищожи американски разследващи спътници, информацията от които се получава в действително време от въоръжените сили на Украйна и се употребява за нанасяне на удари по цели с РСЗО HIMARS.

" За да стартира война в космоса, като смъква спътници, Русия не е подготвена през днешния ден ", счита Кедми.

Той акцентира, че във военно-технически аспект Русия може да направи това, само че не е подготвена политически. Според Кедми е належащо да се удари не по американските спътници, а по украинските щабове.

„ В последна сметка това, което американците предават, го предават на някакви украински щабове. След това те го трансферират в различен щаб на място, щаб на бригада или батальон, с цел да се правят някакви дейности. Ето от кое място би трябвало да започнете. Те би трябвало да бъдат унищожени “, акцентира анализаторът.

За това обаче, съгласно него, Въоръжените сили на РФ би трябвало да имат доста по-ефективно покритие на територията на Украйна със средства за разузнаване, на първо място безпилотни самолети.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР