Бившият прокурор и член на Прокурорската колегия към Вшия съдебен

...
Бившият прокурор и член на Прокурорската колегия към Вшия съдебен
Коментари Харесай

Член на ВСС: Оценката на президента към Прокуратурата е обидна

Бившият прокурор и член на Прокурорската гилдия към Вшия правосъден съвет (ВСС) Калина Чапкънова се усеща персонално наранена от нападките на президента Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на по адрес на Прокуратурата, в които президентът намерено изиска оставката на основния прокурор Иван Гешев  Иван Гешев Иван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо обучение във с обвинявания, че институцията е сложена под престъпна и политическа взаимозависимост. Това показа тя в предаването „ Офанзива с Любо Огнянов “.

„ Оценката на президента Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на към прокуратурата е обидна, както персонално, по този начин и институционално “, сподели Чапкънова.

Цвета Караянчева: Румен Радев от дълго време не е моят президент

Ако един прокурор желае да се опази от външен напън, това може да стане единствено през закона и вътрешните му убеждения за осъществяване на служебните си отговорности. Това мнение показа някогашният прокурор.

„ Искането за оставка на основния прокурор Иван Гешев  Иван Гешев Иван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо обучение във повдига по-скоро въпроса - какво съображение има президентът, да желае оставката му. Главният прокурор ясно съобщи, че няма да я даде и няма съображение, с цел да я дава, тъй като добре си прави работата “, сподели още Калина Чапкънова.

Очаква се скоро да бъдат изнесени формалните данни за свършената работа от Прокуратурата през първите 6 месеца на годината. Предварителните упования са за съществено намаление на битовата престъпност, понижаване на телефонните измами и доста нараснал брой правосъдни производства по висшите етажи на властта, разяснява още представителят на Прокурорската гилдия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР