Бившият професионален боксьор Кристоф Детингер, заснет да нанася ожесточени удари

...
Бившият професионален боксьор Кристоф Детингер, заснет да нанася ожесточени удари
Коментари Харесай

Затвор за бивш  френски боксьор,  нападнал жандармеристи

Бившият професионален боксьор Кристоф Детингер, сниман да нанася яростни удари на жандармеристи по време на митинги на "жълтите жилетки " в Париж при започване на януари, беше наказан нощес на една година затвор ефикасна присъда и 18 месеца условно, съобщи Франс прес.

Бившият първенец на Франция в полутежка категория за 2007 и 2008 година обаче ще би трябвало да прекарва в пандиза единствено нощите си. Така той ще може да продължи да упражнява професионалната си активност.

Освен това той няма да може да посещава Париж през идните шест месеца и би трябвало да заплати общо 5000 евро на двамата потърпевши жандармеристи.

Прокуратурата беше поискала две години ефективан присъда и една година условно по обвиняването в "нечувано принуждение ". Максималната присъда за нападението против чиновници на реда, осъществено като част от група лица, е до 7 години затвор.

След оповестяването на присъдата негови поддръжници показаха шумно насладата си. "Исках да попреча на една несправдливост и сътворих друга ", призна по време на процеса Кристоф Детингер, който изрази страдание за грешката си, написа Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР