Бившият продуцент на Ку-Ку Петър Курумбашев заговори за новоучредената от

...
Бившият продуцент на Ку-Ку Петър Курумбашев заговори за новоучредената от
Коментари Харесай

Бившият продуцент на Ку-Ку: Всички анализатори трябва да са благодарни на Слави

 Бившият продуцент на " Ку-Ку " Петър Курумбашев заприказва за новоучредената от Слави Трифонов партия " Няма такава страна ". 

" Всички анализатори би трябвало да са признателни на Слави, тъй като имаха какво да пишат през целия август. Виждам тук аналог с Димитър Бербатов, който преди време всички го обсъждаха непрекъснато - какъв брой пари взима, за какво в Манчестър Юнайтед играе добре, а в националния - не. Накрая той сподели " ОК, хора, щом е по този начин, напущам националния ", а те скочиха - " но, за какво напускаш националния ". Ето в този момент да забележим - какво се излъчва след 22,30 по БТВ? Хората ще оценят, че не е елементарно 20 години да правиш такова предаване и да поддържаш гледаемост ", сподели Курумбашев, само че водещият Антон Хекимян реши да отбрани шефовете си и сподели, че и в този момент има гледаемост в този час.

Курумбашев разяснява и появилите се информации, че на партията може да не й бъде разрешена регистрацията, тъй като името уронва по някакъв метод авторитет: " Преди години имахме отвод за регистрация и за " Народно придвижване Ку-ку ", защото било неуважително да има " ку-ку " в името ". По думите му обаче, с цел да има триумф една партия, не значи тя да бъде записана в съда, а да има структури - да вземем за пример в Смолян. Той призна, че в този момент за Слави Трифонов идва тежкия преход:  " Едно е да задаваш въпроси, друго е да даваш отговори ". Относно политическия план, той счита, че от страна на някогашния шоумен би трябвало да се покаже по-голяма бистрота и гласност. Той призна, че не е получавал покана от самия Слави за присъединяване в партията му, оповестява " Блиц ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР