Бившият приятел на световната №2 в тениса – Арина Сабаленка,

...
Бившият приятел на световната №2 в тениса – Арина Сабаленка,
Коментари Харесай

Допълнителни разкрития за смъртта на Констанин Колцов

Бившият другар на международната №2 в тениса – Арина Сабаленка, Константин Колцов вероятно е бил „ прекомерно пийнал “, когато е паднал от балона на хотела си в Маями от 23-ия етаж. Това удостовери някогашната му жена Юлия Михайлова пред беларуските медии.

Колцов умря в понеделник, откакто откри гибелта си след злокобно рухване в хотел в Щатите. Полицията оттатък Океана не откри следи от принуждение в стаята, което в допълнение усили спекулациите за самоубийство. Все още обаче управляващите не са удостоверили тази теза.

Бившата жена на хокеиста обаче призна, че полицията е намерила няколко празни бутилки с ликьор в стаята му. Същевременно обаче няма никаква записка, която да е била оставена в хотелската стая и да приказва за самоубийство.

„ Най-вероятно е бил доста пийнал. Намерени са няколко празни бутилки в стаята, в която е бил отседнал. Навярно е отишъл до балкона, с цел да гледа океана и не е бил деликатен. Все още вардя фамилния ни компютър с неговия имейл. Знам паролата, която използваше. Константин беше запазил жилища в други местоположения на Щатите за идващите дни. Те към момента обаче не бяха платени. Също по този начин беше наел и кола, което удостоверява, че не е желал да се самоубие. Трагедията е огромна “, сподели Юлия пред родните за нея медии.

Юлия и Константин имат три деца – Даниел, Алесандро и Стефан. Михайлов разяснява и връзката на някогашния си мъж с Арина Сабаленка. „ Тя е положително момиче. Обичах Константин доста, само че Сабаленка се грижеше добре за децата ми, тъй че имам естествени връзки с нея “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР