Бившият приятел на покойната Ан Хечи е изпратил съдебни документи

...
Бившият приятел на покойната Ан Хечи е изпратил съдебни документи
Коментари Харесай

Бившият приятел на покойната Ан Хечи твърди, че тя му дължи 157 хил. долара

Бившият другар на починалата Ан Хечи е изпратил правосъдни документи до списание " People ", в които се твърди, че актрисата е взела назаем от него 157 000 $ преди гибелта си през август. 

 

В правосъдния иск се твърди, че Хечи, която умря на 53 години, се е съгласила да върне парите на месечни вноски от 10 000 $, започвайки от август 2021 година
 
Според правосъдните документи, получени от изданието, юристите на 53-годиншия Джейн настояват, че починалата актриса не му е върнала цялата сума - и настояват, че тя към момента дължи 149 106,04 $. Той също по този начин желае 18,77 $ дневно под формата на възходяща рента.

 

Джейн твърди, че някогашната му колежка от " Hung " не е " направила никакви спомагателни заплащания " след първите две вноски, пише .

В исковата молба се показва, че Хечи е трябвало да държи артиста от " The Punisher " в течение на идната професионална работа.

 

" The Post " се е свързал с имението на Хечи за коментар.

 

Page Six по-рано разкри връзката на двойката още през април 2019 година

Хейш умря трагично по-рано тази година след отблъскващ случай. Тя по този начин и не пристигна в схващане, откакто се блъсна със синия си Mini Cooper в къща в Лос Анджелис на 5 август.

 

Тя изпадна в кома малко след случая и остана в сериозно положение, до момента в който не беше изключена от животоподдържащите системи.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и ! 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР