Бившият приятел на американската тенисистка Серина Уилямс Брет Ратнър беше

...
Бившият приятел на американската тенисистка Серина Уилямс Брет Ратнър беше
Коментари Харесай

Обвиниха в секстормоз бивш на Серина


Бившият другар на американската тенисистка Серина Уилямс Брет Ратнър беше упрекнат в полов тормоз от най-малко шест дами до този миг. Режисьорът и продуцент на ленти като " След залеза ", " Час Пик ", " Херкулес " и други излизаше с по-малката от сестрите Уилямс сред 2004 и 2006 година.

Според свидетелствата на актрисите Оливия Мън и Наташа Хенстридж холивудският лъв им посягал в частни домове и даже на снимачната площадка. Хенстридж да вземем за пример споделя, че била принудена да прави орален секс на Ратнър, когато е била 19-годишна при започване на 90-те години.

" ЛА Таймс " оповестява също за обстановки, в които Ратнър ги е преследвал даже в тоалетната. Една от засегнатите Мелани Келър непосредствено го упрекна в обезчестяване, а Ратнър се закани да я съди за клюка.

Преследването му по настоящата сега теза за половото принуждение, която обхвана като пожар Холивуд, е неприятна вест за киноманите. Той се отхвърли от работата по екранизацията на хитовия разказ " Щиглецът " на Дона Тарт, а от студиото също не желаят да работят с него до изясняване на ситуацията.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР