Бившият президент Тръмп казва, че има близо 500 милиона долара

...
Бившият президент Тръмп казва, че има близо 500 милиона долара
Коментари Харесай

Тръмп казва, че има близо 500 милиона долара в брой, предполага, че би могъл да си позволи облигации по делото на New York AG, критикува `hack` съдия

Бившият президент Тръмп споделя, че има близо 500 милиона $ в брой, предполагайки той има парите, с цел да внесе гаранция по делото за гражданска машинация в Ню Йорк в понеделник, както се изисква от арбитър.

Тръмп и неговият юридически екип апелираха и желаеха прекъсване на присъдата му за 454 милиона $ за гражданска машинация. От него се изисква да заплати тази гаранция до понеделник.

„ Благодарение на твърдоглав труд, гений и шанс сега разполагам с съвсем петстотин милиона $ в брой, забележителна сума от които Възнамерявах да употребявам в акцията си за президент “, написа Тръмп в своя Truth Social петък сутринта.

Нюйоркският арбитър Артър Енгорон постанови, че някогашният президент Тръмп би трябвало да заплати над 350 милиона $ обезщетение на щата Ню Йорк вследствие на делото му за гражданска машинация. (Fox News)

„ Често отменяният арбитър по политически хакери по нагласеното и корумпирано дело A.G., където не съм направил нищо л...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР