Бившият президент се яви пред съда в Ню ЙоркДоналд Тръмп

...
Бившият президент се яви пред съда в Ню ЙоркДоналд Тръмп
Коментари Харесай

Доналд Тръмп обвърза престъпността с мигрантите

Бившият президент се яви пред съда в Ню Йорк
Доналд Тръмп упреква противозаконните мигрантите в страната, че подклаждат насилието, макар че съгласно няколко авторитетни изследвания такива данни няма, написа “Ройтерс ”.

В предизборната си акция някогашният президент още веднъж се концентрира върху мигрантите поради желанията си да наложи по-стриктен граничен надзор по границите на Съединени американски щати.

Тръмп дефинира политиките на Байдън са прекомерно демократични, а закононарушенията, осъществени от незаконни мигранти, като “мигрантското закононарушение на Байдън ”.

Наскоро Тръмп и републиканците се концентрираха върху случая с Лейкън Райли, 22-г. студентка по медицина от Джорджия, за която се твърди, че е убита от нелегално влезнал в страната мигрант. Националният комитет на републиканците пусна уеб страница под името “Кървавата баня на Байдън ”, информиращ за произшествия с мигранти, в това число в предизборни горещи точки като Аризона, Мичиган и Пенсилвания.

Академични изследвания на неправителствени организации демонстрират, че мигрантите не са престъпно проявени в по-голяма степен, в сравнение с американците. Няколко профилирани проучвания, който се занимават с тематиката, стигат до същите заключения, показва “Ройтерс ”.

Междувременно в Ню Йорк стартира наказателно дело против Тръмп. Той е упрекнат във подправяне на бизнес документите си, за прикрие заплащане към някогашна порнозвезда.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР