Бившият президент Росен Плевнелиев е дарил всичките си имоти на

...
Бившият президент Росен Плевнелиев е дарил всичките си имоти на
Коментари Харесай

Плевнелиев дарил имоти на синовете си от първия брак

Бившият президент Росен Плевнелиев е дарил всичките си парцели на синовете си от предходния брак Павел и Асен. Това твърди в. " 24 часа " след диалог с Плевнелиев.
Според информацията, Плевнелиев дал на Павел и Асен 4 от общо 5 свои къщи, а петата е продадена, с цел да се уредят взаимоотношенията при развода му с първата му брачна половинка Юлияна. Припомняме, че Плевнелиев в този момент е женен за синоптичката Десислава Банова.
" Имал съм още като министър през 2009 година. 5 къщи - две в " София парк " (бел. ред. - комплексът, издигнат от самия Плевнелиев), една в Гърция, една в Черноморец и една в Баня - издигнати от мен, с платени налози. Сега имам нула. Всички къщи, които построих, отидоха за децата - по моя воля и със единодушието на някогашната ми брачна половинка. Това е доста интелигентно решение - да не разделяме и да няма никакви разногласия. Сега нямам парцели - като волна птичка божия съм ", споделя Плевнелиев.
В момента той живее в двете прилежащи къщи в " София парк " - дом №99 и дом №100, с Деси Банова, със сина им Йоан, който тя роди на 1 октомври, и с щерка ѝ - 7-годишната Йоанна. Формално и тези парцели са на Асен и Павел, само че съгласно дарението Росен Плевнелиев има право да ги употребява доживот.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР