Бившият президент на Украйна Петро Порошенко посъветва настоящите власти да

...
Бившият президент на Украйна Петро Порошенко посъветва настоящите власти да
Коментари Харесай

Порошенко предложи да се изгради стена на границата с Русия

Бившият президент на Украйна Петро Порошенко посъветва актуалните управляващи да изградят стена на границата с Руската федерация, а не с Донбас.

По-рано, помощникът на президента, Андрей Ермак съобщи, че при положение на липса на прогрес по време на срещата на върха на „ Нормандската четворка “, която ще се организира в Париж на 9 декември, украинският президент Владимир Зеленски има проект „ Б “, който се състои в това да се построи стена на линията на прикосновение в Донбас и да се изолират територии, които не са под надзор.

Според Порошенко построяването на стената с Донбас може да докара до анулация на глобите с Руската федерация. "Изградете стена на границата с Руската федерация, тя ще ви потрябва ", сподели Порошенко в ефира на телевизионния канал "Прямой ".

Също по този начин някогашният държавен глава акцентира, че при неуспех на договарянията в "нормандския формат " няма "нищо ужасно ". "Върнете се в Украйна, обединявайте нацията, градете войска, градете страна ", добави Порошенко.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР