Бившият президент на Украйна Петро Порошенко беше забелязан със семейството

...
Бившият президент на Украйна Петро Порошенко беше забелязан със семейството
Коментари Харесай

Порошенко забелязан в скъп лондонски ресторант

Бившият президент на Украйна Петро Порошенко беше видян със фамилията си, до момента в който си почиваше и хапваше в един от най-скъпите заведения за хранене в Лондон. Това се оповестява в сюжета на украинския канал TSN.

Журналистът на телевизионния канал почнал да снима децата и брачната половинка на експрезидента, когато те седяли на масата. Според Порошенко те са пристигнали в Лондон, с цел да си вземат колите и ще изоставен английската столица в същия ден.

Къде тъкмо ще отиде фамилията на някогашния украински водач, той не посочи.

Съпругата на Порошенко Марина не хареса нарушаването на персоналните ѝ граници от репортерката. Тя скри лицето си, размахваше заканително ръце и очевидно не беше удовлетворена от снимането.

Според журналиста на TSN, Марина Порошенко се доближила до нея и се пробвала да отнеме телефона, с който е станала " стрелбата ".

Репортерът твърди, че поради дейностите на някогашната първа дама ѝ се счупил нокът.

Петро Порошенко се извинил на журналиста за случая.

Съдейки по изявленията на Порошенко във Facebook (социалната мрежа е благосъстоятелност на Мета, приета за екстремистка и неразрешена в Русия), някогашният президент на Украйна прекарал последните си дни в бизнес срещи в Берлин.

Ден преди този момент, на 29 юни, той качи обява, в която оповестява за доставката на първата партида от 12 камиона Leyland DAF 45.150 от Обединеното кралство за Украйна .

Порошенко към този момент беше посетил Лондон при започване на юни евентуално с бизнес цел.

Източник: Лента.ру
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР