Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп спечели партийните събрания на

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп спечели партийните събрания на
Коментари Харесай

Тръмп печели партийните събрания в Невада, тъй като оставащият му съперник пропуска гласуването

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп завоюва партийните събрания на републиканците в Невада, откакто беше единственият главен претендент, който се състезаваше.

Бившият дипломат в Организация на обединените нации Ники Хейли, неговият последният огромен противник, пропусна събранията в четвъртък, макар че те са единственото съревнование в Невада, което се брои за номинацията на Републиканската партия.

Г-жа Хейли цитира това, което счита за непочтен развой в интерес на господин Тръмп, и вместо това се кандидатира в символичния щат на Невада -се кандидатира за президентските първоначални избори във вторник, когато приключи зад опцията „ нито един от тези претенденти “.

Победата на господин Тръмп в Невада му дава множеството, в случай че не всички, от 26-те делегати на щата. Той би трябвало да натрупа 1215 делегати, с цел да завоюва публично номинацията на партията и може да доближи този брой през март.

Изнасяйки къса победна тирада в Лас Вегас, Г-н Тръмп сподели на поддръжниците си, че няма самообладание да разгласи победа на п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР