Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп ще бъде обвинен за

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп ще бъде обвинен за
Коментари Харесай

Доналд Тръмп ще бъде обвинен за подкуп към порноактриса през 2016 г.

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп ще бъде упрекнат за заплащанията на пари на порнозвезда, тъкмо преди президентските избори през 2016 година, с цел да купи нейното безмълвие. Това оповестяват международните организации.

Бившият президент на Съединени американски щати прикани симпатизантите си да излязат на митинг

Доналд Тръмп е свикан да се яви пред прокурор във вторник. Това се случва откакто Голямо правосъдно жури го упрекна за това. Според следствието тъкмо преди президентските избори през 2016 година някогашният президент е платил рушвет на стойност 130 000 $ на порноактрисата Сторми Даниелс, с цел да мълчи във връзка компрометиращ го полов контакт с нея през 2006 година

Той беше блокиран за повече от две години

Бившият собственик на Белия дом е публично упрекнат от прокурора на Манхатън Алвин Браг. Повдигането на обвинявания за престъпно закононарушение на някогашен американски вицепрезидент е невиждан исторически факт. 

Доналд Тръмп разкритикува остро повдигнатите му обвинявания. Той упрекна демократите, че са скалъпили обвиняването и реагира като ги назова " политическо гонене и интервенция в бъдещите президентските избори ".

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР