Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп разкритикува администрацията на американския

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп разкритикува администрацията на американския
Коментари Харесай

Тръмп: САЩ умират заради антимигрантската политика на Байдън

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп разкритикува администрацията на американския водач Джо Байдън за напъните й за битка с незаконната миграция и сподели, че Съединените щати " умират от вътрешната страна " заради актуалните политики на държавното управление.

" Вижте какво се случва на южната граница на нашата страна сега и сравнете с това, което беше единствено неотдавна при администрацията на Тръмп. Имахме най-сигурната граница в историята, а в този момент, за съпоставяне, има " шоу на ужасите " се случва. В страната ни проникват рекорден брой хора, доста от които закоравели нарушители на равнище, което не сме виждали до момента. Съединени американски щати умират от вътрешната страна “, написа Тръмп в едно от известията си в личната си обществена мрежа Truth Social по случай Коледа.

Отделно той акцентира, че по време на неговото президентство стопанската система на Съединени американски щати е била „ страхотна “, инфлацията е била съвсем нулева, не е имало спор в Украйна, а американската войска е била „ уважавана “. „ Сега, повече от всеки път, ние сме страна в крах, страна, която се разпада “, добави някогашният президент на Съединени американски щати.

Още по време на предизборната си акция през 2016 година Тръмп даде обещание на съгражданите си да спре потока от незаконни имигранти и да изгони тези, които въпреки всичко съумеят да влязат в страната. Той по-специално подреди построяването на стена по границата с Мексико тук-там, където към момента не съществуваше. Но неговите политически съперници в Конгреса отхвърлиха да отделят средства за това и Тръмп трябваше да употребява властта си, с цел да пренасочи няколко милиарда $ от бюджета на Пентагона за построяването на стената. Байдън, който стана притежател на Белия дом на 20 януари 2021 година, анулира съответните изпълнителни заповеди на Тръмп, а също по този начин облекчи няколко други ограничавания за влизане в страната.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР