Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп похвали The Washington Post,

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп похвали The Washington Post,
Коментари Харесай

The Washington Post се самоопроверга за Тръмп и негово твърдение за изборна измама

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп похвали The Washington Post, откакто изданието призна, че му е приписало думи в една от публикациите си, които той в никакъв случай не е произнасял. Новината беше обявена от ТАСС, като държавната съветска осведомителна организация се базира на обява на Доналд Тръмп в Туитър.
" The Washington Post преди малко разгласява проверка по отношение на погрешно наличие на телефонния ми диалог за изборна машинация в Джорджия ", написа Тръмп. " Макар да правя оценка преоценката, която незабавно прави целия лов на вещици в Джорджия неплатежоспособен, истинската обява беше подправена през цялото време ", изясни позицията си някогашният президент. " Във всеки случай благодаря на The Washington Post за корекцията ", добави републиканецът.
 Съединени американски щати: Върховният съд отхвърли и последната изборна тъжба на Тръмп Съединени американски щати: Върховният съд отхвърли и последната изборна тъжба на Тръмп
Върховният съд на Съединени американски щати отхвърли последната тъжба на някогашния президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп за президентските избори през ноември, заяви Р...
Изданието преди този момент съпровожда публикацията, оповестена през януари, с коментар, в който признава, че в истинската ѝ версия на Тръмп се приписват думи, които той не споделя. В новото издание са поправени както заглавието, по този начин и цитатите. " Два месеца след публикуването на този материал, държавният секретар на Джорджия разгласява аудиозапис от телефонния диалог на президента Доналд Тръмп през декември с ръководителя на екипа за следствие на изборите. Тръмп не сподели на следователя да " откри машинация " и, че ще стане " народен воин ", в случай че го направи ", признава вестникът.
През януари медията разгласява материал, съгласно който Тръмп се е обадил на ръководителя на проверяващия екип в Джорджия в края на предишния декември и ѝ е споделил, че би трябвало да " откри имитации " на изборите в щата на 3 ноември. Вместо това, Тръмп я приканва да обърне внимание на обстановката в окръг Фултън, където тя ще " открие невероятни неща, машинация ", която съгласно него идва от " в действителност надеждни източници ", съгласно аудиозапис на диалога, оповестен по-късно.
Първоначално изданието се базира на мнението на специалисти, които смятат думите на Тръмп за опит да се намесят в продължаващото следствие и декларират, че те могат да бъдат обсъждани като спънка за правораздаването или друго закононарушение.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР