Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп отправи критика срещу наследника

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп отправи критика срещу наследника
Коментари Харесай

Тръмп: Байдън е най-корумпираният президент в американската история


Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп насочи рецензия против наследника си във вторник, откакто Джо Байдън публично разгласи, че ще се кандидатира за втори мандат през 2024 година

„ Байдън е най-корумпираният президент в американската история – и това даже не е близо. Никой не може да повярва какво се случва, още веднъж без никакво отмъщение “, сподели Тръмп в изказване. „ С такова бедствено и провалено президентство е съвсем немислимо Байдън даже да си намерения да се кандидатира за преизбиране. “

Тръмп загуби от Байдън през 2020 година с над 7 милиона гласа, само че някогашният президент продължи да прави голословни изказвания за машинация на гласоподавателите, което съгласно него е довело до изборното му проваляне. Твърденията на Тръмп бяха неведнъж отхвърлени в съда и бяха отхвърлени от неговия общоприет прокурор Уилям Бар.

„ Те излъгаха и фалшифицираха изборите “, сподели той. „ С вашата поддръжка на изборите ще победим Джо Байдън през 2024 година Ще спасим стопанската система си. Ще смажем инфлацията. Ще спрем нашествието по южната ни граница. Ще възстановим достолепието на нашата нация. И ще предотвратим международна война III от случване. "

Тръмп беше първият претендент от двете партии, който разгласи кандидатурата за Белия дом през 2024 година Байдън публично последва образеца рано сутринта във вторник, издавайки триминутен видеоклип, в който прикани поддръжниците си да му оказват помощ да „ довърши тази работа “.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР