Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп определи като гениални действията

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп определи като гениални действията
Коментари Харесай

Тръмп определи като гениален плана на Путин за Украйна

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп дефинира като " гениални " дейностите на президента на Русия Владимир Путин по повод Украйна и назова съветския водач " доста рационален ", оповестяват " Дейли мейл " и " Индипендънт ".

Някои републиканци в Съединени американски щати се пробваха да хвърлят виновността за рецесията върху президента Джо Байдън, заявявайки, че Русия не е нахлувала на никое място по времето, когато Тръмп беше президент. Самият Тръмп също разгласява по-рано туит, в който твърди, че връзките му с Путин са щели да предотвратят рецесията, показва " Индипендънт ".

Няколко часа по-късно изказване някогашният президент съобщи в радио предаване, че когато е научил, че Путин признава независимостта на сепаратистките райони Донецк и Луганск в Източна Украйна, си е споделил: " Това е гениално ", предава Българска телеграфна агенция.

" Казах си: " какъв брой е мъдро това ", показва Доналд Тръмп.

Помолена по-късно да разяснява това изявление, говорителката на Белия дом Джен Саки съобщи, че се стараят да не одобряват препоръки " от някой, който хвали президента Путин и неговата военна тактика ". По думите й от републиканците зависи да не политизират в допълнение въпроса.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР