Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп обяви най-малко четири митинга

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп обяви най-малко четири митинга
Коментари Харесай

Тръмп с най-малко 4 митинга в 4 щата през последните часове от предизборната кампания

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп разгласи минимум четири митинга в четири щата в поддръжка на републиканските претенденти за междинните избори и те ще се състоят в последните часове от предизборната акция, предава организация Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Тръмп, който е обект на редица следствия, се посвети напълно на акцията за тези избори, на които американците ще възобновят напълно състава на 435-местната Камарата на представителите и една трета от състава на Сената.

Изборите, планувани за 8 ноември, се състоят две години преди идващите президентски избори и в действителност ще са равносилни на референдум за жителя на Белия дом Джо Байдън. Те обаче ще са на процедура и инспекция за политическото бъдеще на милиардера републиканец, който намерено флиртува с възможното си кандидатиране през 2024 година

Битката за контрола върху Конгреса се разиграва в няколко основни щата: Охайо, Айова, Флорида и Пенсилвания - същите, които бяха заложени на карта и на президентските избори през 2020 година и които Доналд Тръмп ще посети в края на октомври и началото на ноември.

Броени часове преди отварянето на изборните бюра някогашният предприемач ще бъде в извънредно оспорвания щат Охайо, където подкрепяният от него претендент Джей Ди Ванс ще се бори против избраникът от Демократическата партия Тим Райън.

Президентът демократ Джо Байдън, от своя страна, редува митингите с работническата класа със срещи с богати симпатизанти, с цел да изпълни касите на партията си, която се надява да резервира контрола си най-малко върху Сената.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР