Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп, кандидат на републиканците за

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп, кандидат на републиканците за
Коментари Харесай

Тръмп: Ако не бъда избран, това ще бъде касапница за САЩ

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп, претендент на републиканците за американските избори през ноември, показа идния избор като повратна точка в историята на страната, и съобщи, че ще настъпи „ кланица “ за стопанската система на Съединените щати, в случай че не бъде предпочетен пред настоящия държавен глава демократ Джо Байдън, съобщи Франс прес.

„ 5 ноември ще бъде най-важната дата в историята на нашата страна “, съобщи Тръмп по време на среща на Републиканската партия във Вандалия, щата Охайо. Това стана четири дни откакто Тръмп получи номинацията на републиканците, по този начин както Байдън получи тази на демократите, предава Българска телеграфна агенция.

Описвайки успеха си на първичните избори на републиканците като „ най-бързата до момента “, Тръмп означи, че това удължава и чакането от повече от седем месеца преди реванша през ноември.

" Цяла безкрайност е, когато отпред на страната има некомпетентни хора, които я водят към провал “, сподели Тръмп.

„ Ако не бъда определен, това ще бъде кланица за страната “, сподели претендентът на американските републиканци, имайки поради утежняване на икономическата обстановка в Съединени американски щати. Той изрази страдание за заканите над американската автомобилна промишленост, която съгласно него ще бъде „ последна грижа “ за Байдън, в случай че бъде избран отново.

Реваншът след резултата на изборите през 2020 година наподобява не буди възторг, изключително заради напредналата възраст на двамата претенденти: 81-годишният Джо Байдън и 77-годишният Доналд Тръмп. Но дуелът дава обещание да бъде изключително ядовит, пъстър от офанзиви против физическата им форма и когнитивните им качества, отбелязва Агенция Франс Прес.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР